tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen blogini - My first blog

Matkustus - unelmien toteuttaja Travelling - dreams come true

Olen uusi bloggaaja – viisikymppinen nainen. Elän tällä hetkellä elämänvaihetta, jossa minulla on mahdollisuus matkustella sekä toteuttaa matkahaaveitani vuosien varrelta. 

Toki on vielä monta matkaunelmaa jäljellä.  Tähän mennessä olen vieraillut neljällä mantereella noin kahdessa sadassa eri kohteessa. Tämän lisäksi on vielä kotimaani Suomen kohteet.

Aiheita blogissani ovat kaikki matkailuun liittyvät asiat; kohteet, matkustaminen, ruoka ja juoma, majoitus, kulttuuri- ja urheilutarjonta, sisustaminen, shoppailu, muoti etc.

Picture: Mljet, Croatia

I’m a new blogger lady. I live at moment life where I can make my travel dreams come true. There are still many travelling dreams to be filled.  

Now I have travelled in four continents and visited about 200 different travelling spots. Above that of course there are my homeland Finland’s cities.
I’m blogging about travelling, food and drink, hotels, culture, sport events, shopping, fashion etc.

Matkaan - To next destination

Aloitan matkan suunnittelun tai uusien matkakohteiden unelmoimisen katselemalla elokuvia tai tv-ohjelmia, jotka jollain tavalla käsittelevät tai tapahtuvat unelmakohteissani. 

Luen kirjoja – niin romaaneja kuin matkakirjoja monista kohteista ja niiden avulla laitan itselleni uusia päämääriä ja unelmia.

Samoin matka-, elämäntapa-, ruoka- ja sisustuslehdet antavat hyviä vinkkejä uusien matkakohteiden löytymiselle.  Tietysti haen hyviä kohteita netin, blogien ja sosiaalisen median kautta.

Minäkin olen Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Pian myös Pinterestissä.

I begin my travelling dreams by reading a book, a magazine, watching movies or travelling programs from television.  Of course I use internet, social media, blogs etc. in my travelling planning.

I’m also in Facebook, Instagram and Twitter. And I will be soon in Pinterest.

"The worst prison would be a closed heart."
POPE JOHN PAUL II

Kuva: Skopje, Makedonia, Mother Teresa's staty


That's why I travel. 


https://instagram.com/upeamarraskuu/

https://twitter.com/UpeaMarraskuu

1 kommentti:

 1. Tervetuloa matkabloggaajien joukkoon! Meitäkin alkaa olla aika monta jo, suomalaisiakin - maailmasta nyt puhumattakaan.
  Jos olet Facebookissa, niin juttujasi voit jakaa Facebookin Reissupostauksia- ryhmässä.

  Samaisessa ryhmässä on sellainen sunnuntaitempaus myös, että aina sunnuntai-iltapäivisin voi vetäjien (usein Leena-Mari Laukkanen) avaamaan juttuun liittää kommenttina jonkun blogijutuistaan, jonka on kirjoittanut kuluvalla viikolla (siis ma-su välillä) ja sitten kaikki siihen osallistuvat lukevat sen ja kommentoivat sitä. Mutta samalla sitoudut itse lukemaan ja kommentoimaan kaikkien muiden jutut.

  Ihan vaan tiedoksesi, jos sattuisi kiinnostamaan,

  Mainitsit myös, että kohteita on kertynyt jo kaksisataa. Jos olet maabongauksesta kiinnostunut, niin tiesithän, että Suomessa on Maailmanmatkaajat -ryhmä, jossa yli 70 TCC-alueella matkustaneet tapaavat ajoittain.
  Maailmanmatkaajille on omat nettisivunsa täällä, sieltä löytyy myös ohjeita, jos haluat laskea alueesi ja olet kiinnostunut jäsenyydestä.

  Pirkko / Meriharakka

  VastaaPoista